Menuen i oktober 2021

​Menuen i oktober måned byder blandt andet på en spændende temauge, hvor vi skal opleve kinesisk mad. Se hvad køkkenteamet sammen med beboere og brugere ellers har fundet på af dejlige retter her. 

Vent...

Menuplan oktober 2021.doc (åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
FredagFørste

Dennis' fødselsdag

Shepherds pie.

LørdagAnden

Medister med brun sovs, kartofler og rødkål.

Dessert: Risengrød med frugtsovs.

SøndagTredjeVikingegryde med ris.
MandagFjerdeKartoffel-porre suppe med bacon og brød.
TirsdagFemteLasagne.                     
OnsdagSjetteFiskekrebinetter med remoulade, bagte kartofler og gulerodsråkost.
TorsdagSyvende

Michaels fødselsdag.

Dahl med naanbrød og hvidløgsdressing.

Fredag OttendeForloren hare med brun sovs, kogte kartofler, asier og ribsgele.
LørdagNiende

Pitabrød med tun, æg, salat, agurk, majs og dressing.

Dessert: Tiramisu.

SøndagTiendeSvensk pølseret.
MandagElvteVegetarlagsagne.
TirsdagTolvteKyllingebryst med bacon, salat, tomat, karrydressing og brød.
OnsdagTrettendeGræske frikadeller med ovnkartofler og tzatziki.
Torsdag FjortendeKoteletter i fad med tomat, svampe og ris.
Fredag FemtendePizza med rejer, muslinger, laks og tun.
LørdagSekstende

Paprikagryde med cocktailpølser og pasta.

Dessert: Moccafromage

SøndagSyttendeBrændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder.
MandagAttendeJanssons fristelse og tomatsalat.
TirsdagNittendeKødsovs med spaghetti, revet ost og ketchup.
Onsdag TyvendeBøf stroganoff med mos og agurkesalat.
TorsdagEnogtyvendeÆggekage med kartofler, tomat, purløg og ristet rugbrød.
FredagToogtyvendeBagt makaroni med skinke, broccoli og ost.
LørdagTreogtyvende

Boller i karry med ris.

Dessert: Hansen Is

SøndagFireogtyvendeHakkebøf i tomat-flødesovs med pasta.
  KINESISK TEMA UGE
MandagFemogtyvendeNudler med stegte æg, grøntsager og sur-sød sovs.
TirsdagSeksogtyvendePeking and i pandekage med grønt og hossin sovs.
Onsdag SyvogtyvendeSushi og kinaruller med soya.
Torsdag OtteogtyvendeGris i sur-sød sovs med ris.
Fredag NiogtyvendeKinesisk hønsekødssuppe med grønt og brød.
LørdagTredivteKinakål med hakket svinekød og ris.                                  Dessert: Gammeldags æblekage.
SøndagEnogtredivte

HALLOWEEN.

Græskarsuppe med brød.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor