Menuen i oktober 2022

Se her hvilke dejlige efterårsretter der er på menuen på Blindecenter Bredegaard i oktober måned.

Vent...


Menuplan oktober 2022.doc (åbner i Word på ny fane)


Ugedag Dato Menu
Lørdag Første Karrykål med hakket oksekød, gulerødder og pasta.
Dessert: Æbler med smuldre dej og cremefraiche.
Søndag Anden Tarteletter med høns i asparges.
Mandag Tredje Kartoffelporresuppe med bacondrys. Øllebrød med flødeskum.
Tirsdag Fjerde Stegt okselever med bløde løg, sovs, kartofler og surt. Ønsket af Søren.
Onsdag Femte Blæksprutteringe med sur/sød sovs, hvidløgsdressing og ris. Ønsket af Jan R.
Torsdag Sjette Svensk pølseret. Ønsket af Yakub.
Fredag Syvende Dennis’ fødselsdagsmiddag. Gratineret koteletter og ris.
Lørdag Ottende Gule ærter med flæsk, medister, kartofler og sennep. Ønsket af Frank T. Dessert: Citronfromage. 
Søndag Niende Chili con Carne med creme fraiche. Ønsket af Ole.
Mandag Tiende Michaels fødselsdagsmiddag. Dahl med naanbrød.
Tirsdag Ellevte Skipperlabskovs med purløg, smør og rødbeder. 
Onsdag Tolvte Bagt mørksej med porrer, champignon, kål, karrysovs og ris.
Torsdag Trettende Bøf Lindstrøm med sovs, bagte ovnkartofler og grønt.
Fredag Fjortende Helstegt mørbrad med pesto, baconsvøb, flødekartofler og bønner.
Lørdag Femtende Kylling i cola med ris. Ønsket af Dennis, hus E. Dessert: Panna cotta med hindbær.
Søndag Sekstende Fransk landfad med hakket oksekød og pasta.
Mandag Syttende Brasede kartofler, spejlæg, purløg og ketchup. Risengrød med kanelsukker og smørklat.
Tirsdag Attende Mexicansk kalkun med ost og ris.
Onsdag Nittende Stegt medister med stuvede spinat og brun kartofler. Ønsket af Ulla.
Torsdag Tyvende Farspindsvin med tomatsovs, bulgur og stegt kål.
Fredag Enogtyvende Pizza med forskellige ting. Ønsket af Tanja T. og Yakub.
Lørdag Toogtyvende Gullasch med kartoffelmos. Dessert: Frugtgrød med sødmælk
Søndag Treogtyvende Fiskepinde med remoulade, ovnkartofler og råkost.
Mandag Fireogtyvende Forårsruller med soya og stegte ris. 
Tirsdag Femogtyvende Biksemad med spejlæg, rødbeder og ketchup. 
Onsdag Seksogtyvende Stegt sild med persillesovs, kartofler og bagte græskar.
Torsdag Syvogtyvende Tærte med bacon, æg og grønt.
Fredag Otteogtyvende Langtidsstegt nakkefilet med flødestuvede porre og grønkål og halv bagt kartofler.
Lørdag Niogtyvende Brunch kl. 9.30. Connie kommer. Krebinetter med stuvede æter og gulerødder og kartofler. Ønsket af Ulla. Dessert: Jordbærtrifli.
Søndag Tredivte Spaghetti med kødsovs. Ønsket af Yakub.
Mandag Enogtredivte Hokkaidosuppe med bacondrys og brød.



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor