Menuen i september 2018

​Der er masser af fødselsdage, at fejre i september og det er altid fødselaren selv, der bestemmer, hvad menuen skal stå på. Se her hvad beboere, brugere og medarbejdere skal spise i september på Bredegaard.

Vent...

Menuplan september 2018.doc


LørdagFørste

Medisterpølse serveret med stuvet spinat og kartofler.

Bredegaards fødselsdag: lagkage og kakao med flødeskum.

SøndagAndenMillionbøf serveret med pasta.
MandagTredjeKjelds fødselsdagsmenu.
TirsdagFjerdeBlød polenta med parmesan, stegte svampe og peberfrugt.
OnsdagFemte

Stegt laks med ovnstegte kartofler og hollandaisesauce.

Ønsket af Søren.

TorsdagSjetteBobotie. Afrikansk lammeret med hakket lam. Anjas mors opskrift. 
FredagSyvendeBuffet.
LørdagOttende

Bøfsandwich. Ønsket af Dan.

Dessert: Rissifrutti. Ønsket af Ulla.

SøndagNiendeKalkunrullesteg med svesker serveret med sauce, surt og kartofler.
Mandag

Tiende

 

Stegt flæsk med persillesauce og kartofler.

Æblekage til værkstedet til eftermiddag. Ønsket af Jacob.

 

MADUDVALGSMØDE kl. 13-14.

TirsdagEllevte

Praterfad (torsk i tomatsauce) serveret med ris.

Ønsket af Tanja T.

OnsdagTolvteSvamperisotto med parmesan.
TorsdagTrettende

Ingelises fødselsdagsmenu.

Hakkebøf med bløde løg, surt, brun sauce og kartofler.

Islagkage med friske bær.

FredagFjortendePizza med bl.a. skaldyr, tun, pakaronni, kartoffel/gedeost, skinke/ost. Ønsket af Niels og Søren.
LørdagFemtendeKalkun i karrysauce serveret med ris. Lørdagsdessert.
SøndagSekstende

Sørens fødselsdagsmenu.

Lammekølle med masser af hvidløg, råstegte kartofler, tomatsalat med løg, mozzarella og basilikum.

Dessert til Sørens gæster: mandelbudding.

MandagSyttende

Krebinetter serveret med stuvede ærter/gulerod og kartofler.

Søren giver morgenbrød med pølse og ost til dagtilbuddet.

TirsdagAttendeFiske lobescoves.
OnsdagNittendePulled pork serveret med coleslaw og dejligt brød og kartofler.
TorsdagTyvende

Susses fødselsdagsmenu.

Rundstykker til morgen i huset.

Glaseret skinke med kartoffelmos.

Til hus D: fromage, lagkage og boller til kl. 15:30.

FredagEnogtyvende

Nicholas' fødselsdagsmenu.

Hakkebøf med bådkartofler og pebersauce.

Til hus C: lagkage med creme, glasur og marcipan.

LørdagToogtyvende

Ingrids fødselsdagsmenu:

Millionbøf og kartoffelmos.

Chokolademousse til dessert.

SøndagTreogtyvendeGullasch serveret med mos.
MandagFireogtyvende

And med det hele.

4 måneder til jul.

TirsdagFemogtyvendeBagt blomkål med smør, sort peber og krondild, krydret salsa, hvedeknas og syrnet fløde.
OnsdagSeksogtyvendeJulianesuppe med kød og melboller og strimler af rodfrugter kogt på and. Let jævnet med kartoffel/butterbean. Serveret med brød. Ønsket af Ulla.
TorsdagSyvogtyvendeHornfisk med spidskål og persillepesto.
FredagOtteogtyvendeLammefrikasse serveret med kartofler.
LørdagNiogtyvende

Medisterpølse med surt, kartofler og sauce

Lørdagsdessert.

SøndagTredivteFrikadeller serveret med kartofler, grønt og skøn sauce.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor