Menuen i september 2018
Der er masser af fødselsdage, at fejre i september og det er altid fødselaren selv, der bestemmer, hvad menuen skal stå på. Se her hvad beboere, brugere og medarbejdere skal spise i september på Bredegaard.
Sideindhold
Lørdag | Første | Medisterpølse serveret med stuvet spinat og kartofler. Bredegaards fødselsdag: lagkage og kakao med flødeskum. |
Søndag | Anden | Millionbøf serveret med pasta. |
Mandag | Tredje | Kjelds fødselsdagsmenu. |
Tirsdag | Fjerde | Blød polenta med parmesan, stegte svampe og peberfrugt. |
Onsdag | Femte | Stegt laks med ovnstegte kartofler og hollandaisesauce. Ønsket af Søren. |
Torsdag | Sjette | Bobotie. Afrikansk lammeret med hakket lam. Anjas mors opskrift. |
Fredag | Syvende | Buffet. |
Lørdag | Ottende | Bøfsandwich. Ønsket af Dan. Dessert: Rissifrutti. Ønsket af Ulla. |
Søndag | Niende | Kalkunrullesteg med svesker serveret med sauce, surt og kartofler. |
Mandag | Tiende | Stegt flæsk med persillesauce og kartofler. Æblekage til værkstedet til eftermiddag. Ønsket af Jacob. MADUDVALGSMØDE kl. 13-14. |
Tirsdag | Ellevte | Praterfad (torsk i tomatsauce) serveret med ris. Ønsket af Tanja T. |
Onsdag | Tolvte | Svamperisotto med parmesan. |
Torsdag | Trettende | Ingelises fødselsdagsmenu. Hakkebøf med bløde løg, surt, brun sauce og kartofler. Islagkage med friske bær. |
Fredag | Fjortende | Pizza med bl.a. skaldyr, tun, pakaronni, kartoffel/gedeost, skinke/ost. Ønsket af Niels og Søren. |
Lørdag | Femtende | Kalkun i karrysauce serveret med ris. Lørdagsdessert. |
Søndag | Sekstende | Sørens fødselsdagsmenu. Lammekølle med masser af hvidløg, råstegte kartofler, tomatsalat med løg, mozzarella og basilikum. Dessert til Sørens gæster: mandelbudding. |
Mandag | Syttende | Krebinetter serveret med stuvede ærter/gulerod og kartofler. Søren giver morgenbrød med pølse og ost til dagtilbuddet. |
Tirsdag | Attende | Fiske lobescoves. |
Onsdag | Nittende | Pulled pork serveret med coleslaw og dejligt brød og kartofler. |
Torsdag | Tyvende | Susses fødselsdagsmenu. Rundstykker til morgen i huset. Glaseret skinke med kartoffelmos. Til hus D: fromage, lagkage og boller til kl. 15:30. |
Fredag | Enogtyvende | Nicholas' fødselsdagsmenu. Hakkebøf med bådkartofler og pebersauce. Til hus C: lagkage med creme, glasur og marcipan.
|
Lørdag | Toogtyvende | Ingrids fødselsdagsmenu: Millionbøf og kartoffelmos. Chokolademousse til dessert. |
Søndag | Treogtyvende | Gullasch serveret med mos. |
Mandag | Fireogtyvende | And med det hele. 4 måneder til jul. |
Tirsdag | Femogtyvende | Bagt blomkål med smør, sort peber og krondild, krydret salsa, hvedeknas og syrnet fløde. |
Onsdag | Seksogtyvende | Julianesuppe med kød og melboller og strimler af rodfrugter kogt på and. Let jævnet med kartoffel/butterbean. Serveret med brød. Ønsket af Ulla. |
Torsdag | Syvogtyvende | Hornfisk med spidskål og persillepesto. |
Fredag | Otteogtyvende | Lammefrikasse serveret med kartofler. |
Lørdag | Niogtyvende | Medisterpølse med surt, kartofler og sauce Lørdagsdessert. |
Søndag | Tredivte | Frikadeller serveret med kartofler, grønt og skøn sauce.
|