Menuen i september 2020

​Se hvilken dejlig menu køkkenet sammen med beboere og brugere har sammensat for årets første efterårsmåned. I september er der intet mindre end 6 fødselsdage, der skal fejres. Den ene fødselsdag er Bredegaards egen og stedet bliver 87 år. 

Vent...

Menuplan september 2020.doc (link åbner i Word på ny fane)


UgedagDatoMenu
TirsdagFørste

BREDEGAARDS FØDSELSDAG.

Lagkage og kakao i husene om aften.

Pølsegryde med mos.

OnsdagAndenFlæskesteg med frisk rødkål, sovs og kartofler.
TorsdagTredje

KJELDS FØDSELSDAG.

Hakkebøf med bløde løg, kartofler, æg og brun sovs.

FredagFjerdeLakselasagne.
LørdagFemte

Pastaret med skinke og spinat.

Lørdagsdessert. Cheesecake a la risalamande.

SøndagSjetteCornflakespaneret kylling med ris og barberquisova.
MandagSyvendeFiskefilet med citronsovs og pommes frits.
TirsdagOttendeSellerikrebinetter med ris og dildsovs.
OnsdagNiende

JACOBS FØDSELSDAG.

Stegt flæsk med persillesovs, kartoffel og stegte rødbeder.

TorsdagTiendeFarseret porrer m med tomatsovs og kartofler.
FredagElvteBurger med kylling, karrydressing og ærteskud.
LørdagTolvte

Krebinet med stuvede ærter, gulerødder og kartofler.

Lørdagsdessert. Henkogt frugter m/hakke nødder og creme.

SøndagTrettende

INGELISES FØDSELSDAG.

Vildtkød m med kartofler, sovs og tyttebær.

MandagFjortendeIndisk hvidkålsgryde.
TirsdagFemtendeMormor kylling med agurkesalat, sovs og kartofler.
OnsdagSekstende

SØRENS FØDSELSDAG.

Culotte med stegte kartofler og svampesovs.

TorsdagSyttendeChili con carne med pestobrød.
FredagAttendeDampet fisk med sennepssovs og kartofler.
LørdagNittende

Sprængt nakke mede peberrodssovs og kartofler.

Lørdagsdessert. Græskar-appelsin mousse med chokolade.

SøndagTyvendeStroganoff med mos.
MandagEnogtyvende

NICHOLAS` FØDSELSDAG.

Kylling i karry (ristaffel).

TirsdagToogtyvendeBrasede kartofler med spejlæg, stegte rødbeder og ketchup.
OnsdagTreogtyvendeKødsovs med pasta.
TorsdagFireogtyvendeRøget makrel med dildcreme og kartofler.
FredagFemogtyvendeTomatsuppe med porrer, kødboller og pestobrød.
LørdagSeksogtyvende

Frikadeller med sovs og kartofler.

Lørdagsdessert. Æblekage.

SøndagSyvogtyvendeHamburgerryg med stuvet spinat og kartofler.
MandagOtteogtyvendeVegetar pizza.
TirsdagNiogtyvendeItaliens oksegryde.
OnsdagTredivteKyllingedeller med karrysovs og nudler.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor