Ugedag Dato Menu
Torsdag Første Frikadeller med stuvet hvidkål. Margits 25års jubilæum kl. 13-15 og Bredegaards fødselsdag.
Fredag Anden Aspargessuppe med kødboller og brød.
Lørdag Tredje Flæskesteg, kartofler, sovs og rødkål. Dessert: Citronfromage. Ønsket af Kjeld.
Søndag Fjerde Hamburgerryg, ærter, kartofler og hvid sovs. Ønsket af hus F.
Mandag Femte Musaka med cremefraiche.
Tirsdag Sjette Burger med coleslaw og oksebøf.
Onsdag Syvende Græske frikadeller med stegte kartofler og tzatziki. Ønsket af Nicholas.
Torsdag Ottende Stegt flæsk med kartofler og persillesovs. Ønsket af Jacob.
Fredag Niende Kylling Alfredo med champignon, bacon og sløjfe pasta.
Lørdag Tiende Pølse med brød, surt, sennep og ketchup. Dessert: rødgrød med fløde.
Søndag Ellevte Kalkungryde med ris.
Mandag Tolvte Tærte med blomkål, squash og bønnedip.
Tirsdag Trettende Unghanebryst med stegte kartofler, kogte gulerødder og hvidvinssovs. Ønsket af Ingelise.
Onsdag Fjortende Ungarsk Cévapi med hummus, spidskålssalat og brød.
Torsdag Femtende Boller i karry med ris. Ønsket af hus B.
Fredag Sekstende Stegt laks, kartofler, stegte tomater og cremefraichedressing. Ønsket af Søren.
Lørdag Syttende Kyllingelår med paprika, sesam og grøn pesto-pasta. Dessert: Bailey fromage.
Søndag Attende Millionbøf med kartoffelmos med gulerødder i.
Mandag Nittende Grøn karry thai inspireret suppe med rejer og flute.
Tirsdag Tyvende Chili sin carne med brød.
Onsdag Enogtyvende Hakkebøf, ovn kartofler og bearnaisesovs. Ønsket af Nicholas.
Torsdag Toogtyvende Hjerter i flødesovs med kartoffelmos.
Fredag Treogtyvende Fiskefilet med remulade og pommes frits. Ønsket af hus C.
Lørdag Fireogtyvende Boller i selleri med ris. Dessert: Blommetrifli.
Søndag Femogtyvende Pasta med kødsovs og ost.
Mandag Seksogtyvende Æggekage med feta, gulerod og broccoli.
Tirsdag Syvogtyvende Kylling farsbrød med pastasalat og dressing.
Onsdag Otteogtyvende Lasagne med hvidfisk og spinat.
Torsdag Niogtyvende Krebinetter med brun sovs, agurkesalat og kartofler. Ønsket af Karin.
Fredag Tredivte Brasede kartofler med spejlæg og rødbede. Ønsket af Preben.