​​​

Menuen i september 2023

​September måned begynder med Bredegaards 90 års fødselsdag (som fejres til festivalen d. 31. august) og i løbet af måneden følger intet mindre end 6 fødselsdage, hvor beboerne selv har bestemt deres fødselsdagsmenu. Se her hvad menuen byder på i september måned på Bredegaard. 

Vent...


Menuen på Bredegaard i september 2023.doc (åbner i Word på ny fane)



Ugedag Dato Menu
Fredag Første Koteletter i fad med pølser og ris.
Lørdag Anden Fiskepinde med remoulade, ovnkartofler og revet gulerødder. Dessert: is. 
Søndag Tredje Kjelds fødselsdagsmiddag.
Millionbøf med mos.
Mandag Fjerde Quino med rød karry, peanutbutter og gurkemeje dertil creme fraiche og brød.
Tirsdag Femte Thai fiskefrikadeller med rejer, remoulade og ovnkartofler.
Onsdag Sjette Stegt lever med løg, surt, sovs og kartofler.
Torsdag Syvende Lasagne med oksekød.
Fredag Ottende Skipperlabskovs med rødbeder, smør og purløg. 
Lørdag Niende Mild chili con carne med creme fraiche.
Dessert: ymerfromage med frugtsovs. 
Søndag Tiende Boller i karry med ris og grønt - ønsket af hus A.
Mandag Elvte Jacobs fødselsdagsmiddag.
Stegt flæsk med persillesovs og kartofler 
Tirsdag Tolvte Cremet pasta med svampe, squash og tomat.
Onsdag Trettende Ingelises fødselsdagsmiddag.
Kyllingebryst med brun sovs, kartofler og agurkesalat.
Torsdag Fjortende Mexicansk tærte med oksekød.
Fredag Femtende Krebinetter med sovs, kartofler og grønt.
Lørdag Sekstende Sørens fødselsdagsmiddag.
Mørbradbøffer med bløde løg, svampesovs og kartofler 
Dessert: frugtgrød med mælk.
Søndag Syttende Fiskefilet med remoulade, pomfritter og grønt - ønsket af hus A.
Mandag Attende Kartoffel porre suppe med bacon og brød.
Tirsdag Nittende Fløde pasta med oksestrimler, soltørret tomater og squash.  
Onsdag Tyvende Stegt fisk med persillesovs, kartofler og grønt.
Torsdag Enogtyvende Henriks fødselsdagsmiddag.
Flæskesteg med brun kartofler, sovs, kartofler og rødkål.
Fredag Toogtyvende Nicholas’ fødselsdagsmiddag. Pizza med forskelligt fyld.
Lørdag Treogtyvende Medister med stuvet spinat og kartofler. Dessert: sveske trifli.
Søndag Fireogtyvende Pastafad med kylling.
Mandag Femogtyvende Brasede kartofler med spejlæg, ketchup og purløg. Øllebrød med flødeskum.
Tirsdag Seksogtyvende Farspindsvin med tomatsovs, bulgur og grønt.
Onsdag Syvogtyvende Laks med rød karry og kartofler.
Torsdag Otteogtyvende Karrykål med hakket oksekød og ris.
Fredag Niogtyvende Brændende kærlighed med rødbeder.
Lørdag Tredivte Marokkansk ret med oksekød, abrikoser og pasta - ønsket af hus A. Dessert: æblekage



Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor