| Dato | Menu |
Onsdag | Første | Stegt laks med aspargeskartofler og hollandaisesauce. Ønsket af Søren T. |
Torsdag | Anden | Blomkålsris serveret med langtidsstegt oksesteg. |
Fredag | Tredje | Kold frokost til alle. HØSTBAL Mørbradfad med ris, kartofler og grønt. Gammeldags æblekage med æblekagerasp og flødeskum. |
Lørdag | Fjerde | Pakkeweekend. Frikadelle sandwich. Lørdagsdessert er is med chokoladesauce. |
Søndag | Femte | Pakkeweekend. Medisterpølse med stuvet grønt og kartofler. |
Mandag | Sjette | Oles fødselsdags ønske middag. Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler. Æblekage til dessert. |
Tirsdag | Syvende | Pandestegt fisk med kartofler, remoulade og grønt. |
Onsdag | Ottende | Haria. Marokkansk varm suppe serveret med brød. Margit fra Administrationen fylder 60 år. |
Torsdag | Niende | Margit giver morgenbrød til alle i Konferencen mellem 08:30-11:00. Butter chicken til frokost. Madmøde i Spisestuen fra 13-14. |
Fredag | Tiende | Mortens aften. Kold mad til frokost. Andebryst med sauce og rødkål i husene. Vælgermøde i Spisestuen fra kl. 16-18. |
Lørdag | Ellevte | Dans fødselsdags ønske middag. Salat med kyllingefilet og kartofler. Lagkage. |
Søndag | Tolvte | Forloren hare med sauce. |
Mandag | Trettende | Tomatsuppe med fiskeboller og dejligt brød. |
Tirsdag | Fjortende | Flødekogte rødbeder serveret med kold skinke. |
Onsdag | Femtende | Pølser serveret med pølsebrød hertil ovnbagt grønt, ketchup, sennep og løg. |
Torsdag | Seksende | Ninnas fødselsdags ønske middag. |
Fredag | Syttende | Kål karry ret med gris serveret med ris. |
Lørdag | Attende | Ossobucco serveret med frisk pasta og cremolata. |
Mandag | Tyvende | Spansk æggekage med kartofler, chorizo, hvidløg og courgette. |
Tirsdag | Enogtyvende | Kommunal- og regionsvalg. Flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost. |
Onsdag | Toogtyvende | Tanja Thulins fødselsdags ønske middag. Fødselsdagsmorgenbrød i huset. Fiske lobescoves serveret med rugbrød, rødbeder, koldt smør og purløg. |
Torsdag | Treogtyvende | Bagte løg, aubergine og tomater serveret med kogt skinke og skøn urtesauce. |
Fredag | Fireogtyvende | Noget med and og gås. |
Lørdag | Femogtyvende | Ribbenssteg serveret med sauce, rødkål og kartofler. |
Søndag | Seksogtyvende | Medisterpølse med stuvet grønt og kartofler. |
Mandag | Syvogtyvende | Rodfrugtlasagne med cheddar. |
Tirsdag | Otteogtyvende | Buffet. |
Onsdag | Niogtyvende | Stegt spidskål med langtidsstegt svineskank. |
Torsdag | Tredivte | Rugbrød med flere slags sild og risengrød med kanelsukker og smør.
|