Menuen i november på Blindecenter Bredegaard

​Se her hvilken dejlig menu borgerne og køkkenteamet har sammensat for november måned. 

Menuplan november 2017.docx


 DatoMenu
OnsdagFørsteStegt laks med aspargeskartofler og hollandaisesauce. Ønsket af Søren T.                                 
TorsdagAndenBlomkålsris serveret med langtidsstegt oksesteg.                         
FredagTredje

Kold frokost til alle.

HØSTBAL

Mørbradfad med ris, kartofler og grønt.

Gammeldags æblekage med æblekagerasp og flødeskum.

Lørdag Fjerde

Pakkeweekend.

Frikadelle sandwich.

Lørdagsdessert er is med chokoladesauce.

Søndag

 

Femte

Pakkeweekend.

Medisterpølse med stuvet grønt og kartofler.   

MandagSjette

Oles fødselsdags ønske middag.

Hakkebøf med bløde løg, sauce og kartofler.

Æblekage til dessert.          

TirsdagSyvendePandestegt fisk med kartofler, remoulade og grønt.
OnsdagOttende

Haria. Marokkansk varm suppe serveret med brød.

Margit fra Administrationen fylder 60 år.

TorsdagNiende

Margit giver morgenbrød til alle i Konferencen mellem 08:30-11:00.

 

Butter chicken til frokost.

 

Madmøde i Spisestuen fra 13-14.

FredagTiende

Mortens aften.

Kold mad til frokost.

Andebryst med sauce og rødkål i husene.

 

Vælgermøde i Spisestuen fra kl. 16-18.

LørdagEllevte

Dans fødselsdags ønske middag.

Salat med kyllingefilet og kartofler. Lagkage.

SøndagTolvteForloren hare med sauce.
MandagTrettendeTomatsuppe med fiskeboller og dejligt brød.
TirsdagFjortendeFlødekogte rødbeder serveret med kold skinke. 
OnsdagFemtendePølser serveret med pølsebrød hertil ovnbagt grønt, ketchup, sennep og løg.
TorsdagSeksendeNinnas fødselsdags ønske middag.
FredagSyttendeKål karry ret med gris serveret med ris.
LørdagAttendeOssobucco serveret med frisk pasta og cremolata.
MandagTyvendeSpansk æggekage med kartofler, chorizo, hvidløg og courgette.
TirsdagEnogtyvende

Kommunal- og regionsvalg.

Flæsk med persillesauce, kartofler og gulerodsråkost.

OnsdagToogtyvende

Tanja Thulins fødselsdags ønske middag.

Fødselsdagsmorgenbrød i huset.

Fiske lobescoves serveret med rugbrød, rødbeder, koldt smør og purløg.

TorsdagTreogtyvendeBagte løg, aubergine og tomater serveret med kogt skinke og skøn urtesauce.
FredagFireogtyvendeNoget med and og gås. 
LørdagFemogtyvendeRibbenssteg serveret med sauce, rødkål og kartofler.
SøndagSeksogtyvendeMedisterpølse med stuvet grønt og kartofler.
MandagSyvogtyvendeRodfrugtlasagne med cheddar.
TirsdagOtteogtyvendeBuffet.
OnsdagNiogtyvendeStegt spidskål med langtidsstegt svineskank.
TorsdagTredivteRugbrød med flere slags sild og risengrød med kanelsukker og smør.


Redaktør