Menuen på Bredegaard i december 2019

​I kan nok gætte, hvad der er på menuen på Bredegaard d. 24. december. Men hvad der skal spises i resten af december måned, kan du læse lige her. 

Vent...


Menuplan december 2019.doc (åbner i Word på ny fane)



UgedagDatoMenu
SøndagFørsteMedisterpølse med stuvede kartofler og spinat. Ønsket af Ingelise.
MandagAndenBuffet.
TirsdagTredjeFiskebord med blandet fisk og sushi.
OnsdagFjerdeDagtilbuddets julefrokost.
TorsdagFemteAndehjerter i timiansovs og kartoffelmos og grønt.                            
FredagSjette

Thomas' fødselsdagsmiddag.

Burger med pomfritter og remoulade.

LørdagSyvende

Oksekødssuppe med kød- og melboller og brød.

Ønsket af Ruben.

Æbleskiver med sødt. Ønsket af Lars B.

SøndagOttende

Forloren hare med sovs og kartofler og grønt.

Ønsket af Jacob.

MandagNiende

Brasede kartofler med spejlæg og rødbeder og purløg.

Risengrød med smørklat og kanelsukker. Risengrød ønsket af Preben.

TirsdagTiendeStegt pølsemix med pasta. Ønsket af Hayri.
OnsdagElvte

Kogt torsk med kartofler og sennepssovs og grønt.

Ønsket af Karl Erik.

TorsdagTolvteGrøntsagsgratin. Ønsket af Ulla.
FredagTrettendeStegt kylling med sovs og kartofler og surt.
LørdagFjortende

Lones fødselsdagsmiddag.

Hakkebøf med bløde løg, brun sovs, kartofler og agurkesalat. Mørk chokolademousse med flødeskum.

SøndagFemtendeBoller i karry med ris og grønt. Ønsket af Tanja T.
MandagSekstende

Majas diætuge.

Æggekage med skinke, tomat, purløg og rugbrød.

TirsdagSyttendeGullasch med kartoffelmos.
OnsdagAttendeRisotto med kylling og edamame bønner.
TorsdagNittendeAspargessuppe med kødboller og rugbrødscroutoner.
FredagTyvendeBrændende kærlighed og rødbeder.
LørdagEnogtyvende

Frikadeller med sovs, kartofler og rødkål.

Arme riddere med syltetøj.

SøndagToogtyvendeMørbradgryde med ris.
MandagTreogtyvende

Risengrød med smørklat og kanesukker.

Blodpølse med sirup og æblemos.

TirsdagFireogtyvende

Brunch i spisestuen.

Juleaften.

And med æbler og svesker, sovs, hvide kartofler, brunede kartofler, rødkål og franske kartofler.

Ris a la mande med kirsebærsovs.

Juleslik.         

OnsdagFemogtyvende

Første juledag.

Brunch i husene.

Chili con carne med ris. Ønsket af Lone.

Torsdagseksogtyvende

Anden juledag.

Morgenmad i husene.

Julefrokost.

Stegte sild, karrysild, æg og rejer, fiskefilet, leverpostej, mørbrad, frikadeller og ost.

Øl og vand.

FredagSyvogtyvende

Kyllingelår med brun sovs, kartofler og grønt.

Ønsket af Karin.

LørdagOtteogtyvende

Brunch i spisestuen.

Pølser med kartoffelmos, sennep og ketchup.

Ønsket af Lars B.

Is.

SøndagNiogtyvendePasta med kødsovs.
MandagTredivteBuffet.
TirsdagEnogtredivte

Brunch i spisestuen.

Nytårsaften.

Rejecocktail med brød, almindelig og hvidløg.

Culottesteg med ovn kartofler, stegte perleløg, ærter og bacon og rødvinssovs.

Islagkage.

Øl, vand og vin.

Kransekage og slik.

Haps dog til natmad.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor