Menuen på Bredegaard i januar 2024

Find ud af hvad menuen byder på i januar måned på Bredegaard. Godt nytår!

Vent...

Menuen på Bredegaard i januar 2024.doc (åbner i Word på ny fane)


Ugedag Dato Menu
mandag første Karrykål med hakket oksekød.
tirsdag anden Irsk gryde med kalvekød, porre, gulerødder og kartofler.  
onsdag tredje Makaroni & cheese med kyllingepluk (Frederikkes fødselsdag).  
torsdag fjerde Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade med stegte kartofler. 
fredag femte Tærte med æg, feta og grønt.
lørdag sjette Pastasalat med ærter, skinke og hvid dressing. Dessert: Pæretrifli med vaniljecreme. 
søndag syvende Kødsauce med kartoffelmos låg.
mandag ottende Butterdej med kylling, stegte svampe og pikantost. 
tirsdag niende Irsk gryde med kalvekød, porre, gulerødder og kartofler.  
onsdag tiende Buffet  
torsdag ellevte Frikadeller med brun sauce, sylte agurk og kartofler. 
fredag tolvte Brasede kartofler med spejlæg og ketchup. 
lørdag trettende Kartoffelporre suppe med bacon. Dessert: Ymerfromage med saftsauce. 
søndag fjortende Fattigmands tournedos - Farsbøffer rullet i bacon med kartoffelmos.
mandag femtende Koteletter i fad dertil ris og karrysauce med ananasringe.
tirsdag sekstende Fiskekager med koriander, chili og ingefær dertil nudler. 
onsdag syttende Chili con carne med creme fraiche dertil fladbrød. 
torsdag attende Vegetarisk pariserbøf med rødbede og syltet agurk.  
fredag nittende Græsk farsbrød med feta dertil kartofler og blåostesauce.
lørdag tyvende Rullesteg i estragonsauce med kartofler dertil hvidløgsbønner. 
Dessert: Abrikosgrød med makrondrys og vaniljecreme. 
søndag enogtyvende Fiskepinde med remulade og pommes. 
mandag toogtyvende Kylling i karry med ris.
tirsdag treogtyvende Broccolifrikadeller med gulerods tzatziki dertil stegte kartofler med urter.
onsdag fireogtyvende Rikkes fødselsdag. Ovnbagt laks med hollandaisesauce og ovnbagte kartofler. (Cheesecake med frugtgele og ostefad til huset). 
torsdag femogtyvende Ullas fødselsdag. Lasagne med oksekød. 
(Risi frutti med hindbærsauce og morgenboller til huset).
fredag seksogtyvende Pizza med blandet fyld 
lørdag syvogtyvende Høns i asparges dertil tarteletter. 
Dessert: Æbletærte med creme fraiche. 
søndag otteogtyvende Ingefær/sojaglaseret oksekød og blandet grønt med ris.
mandag niogtyvende Jesper Skovs fødselsdag.  Pølsegryde med kartofler.
tirsdag tredivte Stegt lever med bløde løg med brun sauce med kartofler. 
onsdag enogtredivte Vegetariske boller i karry med ris.  




Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor