Menuplan december 2018

Også på Bredegaard er december en måned fyldt med hyggelige traditioner - ikke mindst når det kommer til mad. Se her hvilke dejlige retter, der vil blive serveret i julemåneden på Bredegaard. 

Vent...

Menuplan december 2018.doc


Menuen i december på Bredegaard

Ret til ændringer i månedens menu forbeholdes

 

UgedagDatoMenu
Lørdag

Første

 

Pølser med varm kartoffelsalat.

Dessert: Syltet frugt med råcreme.

Ønsket af Ruben.

SøndagAndenOssobuco serveret med mos.
Mandag

Tredje

 

Andesylte serveret med sennep, rødbeder og stuvede kartofler.
Tirsdag

Fjerde

 

Tomatbøf serveret med stuvet kål og kartofler.

Ønsket af Tanja T.

Onsdag

Femte

 

Dagtilbuddets julefrokost.

Hvide, røde, stegte og karrysild med fedt, kapers og løg. Fiskefilet med remoulade og citron, rejer, æg og mayonnaise. Gravad laks med dressing. Kyllingefrikadeller, stegte blæksprutteringe, kyllingeleverpostej med svampe og bacon, flæskesteg med rødkål, portionsanrettet ris a la mande med kirsebærsauce.

Rester til aften.

TorsdagSjetteSvampe-nøddesteg serveret med salat.
Fredag

Syvende

 

Langtids helstegt benskinke serveret med ovnbagte rodfrugter og kikærter.

Thomas' fødselsdag: rundstykker til dagtilbuddet og wienerbrød til visesang.

Personale julefrokost.

Lørdag

Ottende

 

PAKKEWEEKEND.

Thomas' fødselsdagsmenu. Fiskefilet med pommes frites og remoulade.

Dessert: lagkage.

Søndag

Niende

 

PAKKEWEEKEND.

Kalvekæber serveret med pasta.

MandagTiendeBrasede kartofler med spejlæg.
Tirsdag

Ellevte

 

Langtidsstegt svinekam serveret med ovnbagt grønt og skysauce.

 

MADMØDE KL: 13-14.

OnsdagTolvteKødsauce serveret med decembermos.
TorsdagTrettende Lucia-buffet.
FredagFjortende Lones fødselsdagsmenu.
Lørdag

Femtende

 

Middelhavskylling med masser af kikærter og grønt.                              

Dessert: Æbleskiver med hindbærsylt og flormelis.

SøndagSekstendeKalvekæber serveret med pasta.
MandagSyttendeVarmrøget laks med rissalat/kornsalat og grønt.
Tirsdag

Attende

 

Finker serveret med brunede kartofler og surt.   

Ønsket af Tanja T og Ruben.

OnsdagNittendeÆggekage med bacon. Ønsket af DE.
Torsdag

Tyvende

 

Vinter urte frikadeller serveret med ovnstegt grønt og dejlig sauce.
FredagEnogtyvendeFlæskesteg med rødkål, kartofler og skøn sauce.
LørdagToogtyvendeFadkoteletter serveret med ris.
SøndagTreogtyvendeBayonneskinke serveret med fløde-grøntsags kartofler.
Mandag

Fireogtyvende

 

 

Juleaften.

Brunch.

Julemiddag kl. 18:00. Andebryst, hvide og brunede kartofler, skøn sauce og rødkål.

Desserten er selvfølgelig ris a la mande med kirsebærsauce.

Juleslik.

Tirsdag

Femogtyvende

 

1.    juledag.

Brunch.

Forloren skildpadde serveret med brød og æg.
Onsdag

Seksogtyvende

 

2.    juledag.

Morgenmad i husene.

Julefrokost.

Røde, karry og stegte sild, sardiner, æg, rejer og mayonnaise, gravad laks med rævesauce, fiskefilet med remoulade, flæskesteg med rødkål, appelsinris serveret i glas. Diverse øl, sodavand og snaps.

Juleslik.

Rester til aften.

Ønsket af Ruben, Tanja T, Ingelise og Jesper Skov.
TorsdagSyvogtyvendeFrederikkes frikadelleret med pasta.
FredagOtteogtyvende Kylling i fad med grønt.
Lørdag

Niogtyvende

 

Røget medister gryde ret serveret med ris.

Dessert: hindbærmousse.

Ønsket af Ingelise.

SøndagTredivteKalkunsteg serveret med pasta og tomatsauce.
Mandag

Enogtredvte

 

Brunch.
Nytårsaften.

Rejecocktail i glas med iceberg, champignon, asparges og 1000 øers dressing, flutes.

Gammeldags kalvesteg med asier.

Dessert: mokka fromage med let pynt - også i glas.

Natmad: Pølser med brød.  

Nytårsslik og hjemmelavet kransekage.

Ønsket af Tanja og Ruben.

Tirsdag

Første januar

 

Nytårsdag.

Brunch kl. 10.00

Kødsauce med kartoffelmoslåg.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor