Ugedag | Dato | Menu |
Lørdag | Første | Pølser med varm kartoffelsalat. Dessert: Syltet frugt med råcreme. Ønsket af Ruben. |
Søndag | Anden | Ossobuco serveret med mos. |
Mandag | Tredje | Andesylte serveret med sennep, rødbeder og stuvede kartofler. |
Tirsdag | Fjerde | Tomatbøf serveret med stuvet kål og kartofler. Ønsket af Tanja T. |
Onsdag | Femte | Dagtilbuddets julefrokost. Hvide, røde, stegte og karrysild med fedt, kapers og løg. Fiskefilet med remoulade og citron, rejer, æg og mayonnaise. Gravad laks med dressing. Kyllingefrikadeller, stegte blæksprutteringe, kyllingeleverpostej med svampe og bacon, flæskesteg med rødkål, portionsanrettet ris a la mande med kirsebærsauce. Rester til aften. |
Torsdag | Sjette | Svampe-nøddesteg serveret med salat. |
Fredag | Syvende | Langtids helstegt benskinke serveret med ovnbagte rodfrugter og kikærter. Thomas' fødselsdag: rundstykker til dagtilbuddet og wienerbrød til visesang. Personale julefrokost. |
Lørdag | Ottende | PAKKEWEEKEND. Thomas' fødselsdagsmenu. Fiskefilet med pommes frites og remoulade. Dessert: lagkage. |
Søndag | Niende | PAKKEWEEKEND. Kalvekæber serveret med pasta. |
Mandag | Tiende | Brasede kartofler med spejlæg. |
Tirsdag | Ellevte | Langtidsstegt svinekam serveret med ovnbagt grønt og skysauce. MADMØDE KL: 13-14. |
Onsdag | Tolvte | Kødsauce serveret med decembermos. |
Torsdag | Trettende | Lucia-buffet. |
Fredag | Fjortende | Lones fødselsdagsmenu. |
Lørdag | Femtende | Middelhavskylling med masser af kikærter og grønt. Dessert: Æbleskiver med hindbærsylt og flormelis. |
Søndag | Sekstende | Kalvekæber serveret med pasta. |
Mandag | Syttende | Varmrøget laks med rissalat/kornsalat og grønt. |
Tirsdag | Attende | Finker serveret med brunede kartofler og surt. Ønsket af Tanja T og Ruben. |
Onsdag | Nittende | Æggekage med bacon. Ønsket af DE. |
Torsdag | Tyvende | Vinter urte frikadeller serveret med ovnstegt grønt og dejlig sauce. |
Fredag | Enogtyvende | Flæskesteg med rødkål, kartofler og skøn sauce. |
Lørdag | Toogtyvende | Fadkoteletter serveret med ris. |
Søndag | Treogtyvende | Bayonneskinke serveret med fløde-grøntsags kartofler. |
Mandag | Fireogtyvende | Juleaften. Brunch. Julemiddag kl. 18:00. Andebryst, hvide og brunede kartofler, skøn sauce og rødkål. Desserten er selvfølgelig ris a la mande med kirsebærsauce. Juleslik. |
Tirsdag | Femogtyvende | 1. juledag.
Brunch.
Forloren skildpadde serveret med brød og æg. |
Onsdag | Seksogtyvende | 2. juledag.
Morgenmad i husene.
Julefrokost.
Røde, karry og stegte sild, sardiner, æg, rejer og mayonnaise, gravad laks med rævesauce, fiskefilet med remoulade, flæskesteg med rødkål, appelsinris serveret i glas. Diverse øl, sodavand og snaps.
Juleslik.
Rester til aften.
Ønsket af Ruben, Tanja T, Ingelise og Jesper Skov. |
Torsdag | Syvogtyvende | Frederikkes frikadelleret med pasta. |
Fredag | Otteogtyvende | Kylling i fad med grønt. |
Lørdag | Niogtyvende | Røget medister gryde ret serveret med ris. Dessert: hindbærmousse. Ønsket af Ingelise. |
Søndag | Tredivte | Kalkunsteg serveret med pasta og tomatsauce. |
Mandag | Enogtredvte | Brunch. Nytårsaften. Rejecocktail i glas med iceberg, champignon, asparges og 1000 øers dressing, flutes. Gammeldags kalvesteg med asier. Dessert: mokka fromage med let pynt - også i glas. Natmad: Pølser med brød. Nytårsslik og hjemmelavet kransekage. Ønsket af Tanja og Ruben. |
Tirsdag | Første januar | Nytårsdag. Brunch kl. 10.00 Kødsauce med kartoffelmoslåg.
|