Ugedag | Dato | Menu |
Tirsdag | Første | Kødsauce med kartoffellåg. |
Onsdag | Anden | Kartoffel-porresuppe med brødcroutons. Ønsket af Ingelise. |
Torsdag | Tredje | Buffet. |
Fredag | Fjerde | Boller i karry serveret med ris. Ønsket af Tanja M. |
Lørdag | Femte | Brunch i spisestuen. Ostefarsbrød med tomatsauce serveret med pasta. Lørdagsdessert. |
Søndag | Sjette | Brunch i spisestuen. Røget medistergryde serveret med pasta. |
Mandag | Syvende | Chili sin carne. |
Tirsdag | Ottende | Coq au vin serveret med rodfrugt mos. Ønsket af Ingelise. |
Onsdag | Niende | Ovnstegt laks serveret med lun rodfrugtsalat. |
Torsdag | Tiende | Pølser med varm kartoffelsalat. Ønsket af Ruben, Jesper L. Madmøde kl. 13-14. |
Fredag | Ellevte | And med grønt, kartofler og sauce. |
Lørdag | Tolvte | Kyllingenuggets serveret med pastasalat med tomat, peberfrugt, krydderurte olie og masser af hvidløg. Ønsket af Ulla. Lørdagsdessert. |
Søndag | Trettende | Gullasch med mos. |
Mandag | Fjortende | Lars 14 år på Bredegaard. Lun røget medister med kogte kartofler, sennepssauce og gulerod gerne kogt som grønt. Lars giver kage til huset. |
Tirsdag | Femtende | Fisk i fad med karry og ris - kartofler til hus B og hus F. |
Onsdag | Sekstende | Okseburger med hjemmebagte boller. Supervision DEF. |
Torsdag | Syttende | Perlebygotto med rødbede og gedeost. |
Fredag | Attende | Hakkebøf med bløde løg, sauce, kartofler og grønt Ønsket af Osman. |
Lørdag | Nittende | Farspindsvin serveret med sauce, grønt og kartofler Ønsket af Tanja T. og Sabrina. Dessert: regnbueis. |
Søndag | Tyvende | Boller i karry serveret med ris. |
Mandag | Enogtyvende | Hokkaidosuppe serveret med brød. Ønsket af Søren, Ingelise, Jesper S. |
Tirsdag | Toogtyvende | Stegt flæsk med persillesauce, kogt kartoffel og gulerodsråkost. |
Onsdag | Treogtyvende | Fiskebuffet: forskellige sild, fiskefilet, blæksprutteringe |
Torsdag | Fireogtyvende | Rikkes fødselsdagsmiddag. |
Fredag | Femogtyvende | Ullas hemmelig fødselsdagsmiddag. Ulla laver selv dessert til huset. Morgenbrød til morgen i huset. |
Lørdag | Seksogtyvende | Brunch i spisestuen. Lørdagskylling serveret med ovnkartofler. Ønsket af Ulla. Dessert: Æblesuppe med tvebakker. Ønsket af Ingelise, Tanja T. og Sabrina. |
Søndag | Syvogtyvende | Ostefarsbrød med tomatsauce serveret med pasta. |
Mandag | Otteogtyvende | Ovnbagt grønt: tomat, selleri, løg og græskar med lun pastasalat med pesto. |
Tirsdag | Niogtyvende | Jesper Skovs fødselsdagsmiddag. Blomkålskarry med kylling, råkostsalat med rødbede, appelsin, pastinak, æble, mandler og citron. Dessert: ris a la mande. |
Onsdag | Tredivte | Flæskesteg med rødkål, asier, agurkesalat, brunede kartofler, sauce. Ønsket af: Ruben, Jesper S, Jesper L. |
Torsdag | Enogtredivte | Stegt sild serveret med persillesauce, kartofler og gulerods/æble råkost. Ønsket af Ruben. |