Menuplan januar 2019

​Allerede nu kan du se hvilken menu køkkenteamet, beboere og brugere har sammensat for januar måned. Én gang om måneden holder køkkenleder Camilla madmøde, hvor alle kan komme med deres idéer og ønsker til næste måneds menu. 

Vent...

Menuplan januar 2019.doc


Menuen i januar på Bredegaard.

Der kan forekomme ændringer i menuen. 

UgedagDatoMenu
TirsdagFørsteKødsauce med kartoffellåg.
Onsdag

Anden

 

Kartoffel-porresuppe med brødcroutons.

Ønsket af Ingelise.

TorsdagTredjeBuffet.
FredagFjerdeBoller i karry serveret med ris. Ønsket af Tanja M.
Lørdag

Femte

 

Brunch i spisestuen.

Ostefarsbrød med tomatsauce serveret med pasta.

Lørdagsdessert.

Søndag

Sjette

 

Brunch i spisestuen. Røget medistergryde serveret med pasta.
MandagSyvendeChili sin carne.
Tirsdag

Ottende

 

Coq au vin serveret med rodfrugt mos. Ønsket af Ingelise.
OnsdagNiendeOvnstegt laks serveret med lun rodfrugtsalat.
Torsdag

Tiende

 

Pølser med varm kartoffelsalat. Ønsket af Ruben, Jesper L.

Madmøde kl. 13-14.

FredagEllevteAnd med grønt, kartofler og sauce.
Lørdag

Tolvte

 

Kyllingenuggets serveret med pastasalat med tomat, peberfrugt, krydderurte olie og masser af hvidløg.

Ønsket af Ulla. Lørdagsdessert.

SøndagTrettende Gullasch med mos.
Mandag

Fjortende

 

Lars 14 år på Bredegaard.

Lun røget medister med kogte kartofler, sennepssauce og gulerod gerne kogt som grønt.

Lars giver kage til huset.

Tirsdag

Femtende

 

Fisk i fad med karry og ris - kartofler til hus B og hus F.
Onsdag

Sekstende

 

Okseburger med hjemmebagte boller.

Supervision DEF.

TorsdagSyttendePerlebygotto med rødbede og gedeost.
Fredag

Attende

 

Hakkebøf med bløde løg, sauce, kartofler og grønt

Ønsket af Osman.

Lørdag

Nittende

 

Farspindsvin serveret med sauce, grønt og kartofler

Ønsket af Tanja T. og Sabrina. Dessert: regnbueis.

SøndagTyvende Boller i karry serveret med ris.
Mandag

Enogtyvende

 

Hokkaidosuppe serveret med brød. Ønsket af Søren, Ingelise, Jesper S.
Tirsdag

Toogtyvende

 

Stegt flæsk med persillesauce, kogt kartoffel og gulerodsråkost.                                     
Onsdag

Treogtyvende

 

Fiskebuffet: forskellige sild, fiskefilet, blæksprutteringe
TorsdagFireogtyvendeRikkes fødselsdagsmiddag.
Fredag

Femogtyvende

 

Ullas hemmelig fødselsdagsmiddag. Ulla laver selv dessert til huset. Morgenbrød til morgen i huset.
Lørdag

Seksogtyvende

 

Brunch i spisestuen.

Lørdagskylling serveret med ovnkartofler. Ønsket af Ulla. Dessert: Æblesuppe med tvebakker. Ønsket af Ingelise, Tanja T. og Sabrina.

SøndagSyvogtyvendeOstefarsbrød med tomatsauce serveret med pasta.
Mandag

Otteogtyvende

 

Ovnbagt grønt: tomat, selleri, løg og græskar med lun pastasalat med pesto.
Tirsdag

Niogtyvende

 

Jesper Skovs fødselsdagsmiddag.

Blomkålskarry med kylling, råkostsalat med rødbede, appelsin, pastinak, æble, mandler og citron.

Dessert: ris a la mande.

Onsdag

Tredivte

 

Flæskesteg med rødkål, asier, agurkesalat, brunede kartofler, sauce. Ønsket af: Ruben, Jesper S, Jesper L.
Torsdag

Enogtredivte

 

Stegt sild serveret med persillesauce, kartofler og gulerods/æble råkost. Ønsket af Ruben.

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor