Menuplan november 2018

​Se hvilken menu køkkenteamet og Bredegaards beboere og brugere har sammensat for november måned. Hver måned holder vi madmøder, hvor alle der har lyst kan komme med ønsker og forslag til næste måneds menu. 

Vent...

Menuplan november 2018.docx


Menuen i november på Bredegaard

Ret til ændringer i månedens menu forbeholdes

 

 DatoMenu
TorsdagFørsteStegt laks med aspargeskartofler og hollandaisesauce. Ønsket af Søren T.
FredagAndenSteak burger med det hele.
LørdagTredje

Svinekæber i dejlig sauce serveret med kartofler og grønt.

Dessert: Hindbærmousse. Ønsket af Ruben.

SøndagFjerdeOsso bucco serveret med pasta.
MandagFemteKødsauce med kartoffellåg. Ønsket af Tania T.
TirsdagSjette

Oles fødselsdagsmiddag.

Rundstykker til morgen i hus D.

Flæskesteg med kartofler, brun sovs, rødkål og brunede kartofler.

Chokoladebudding til huset.

OnsdagSyvende

Stegt sild serveret med persillesauce, kogte kartofler og gulerodsråkost med æble.

Ønsket af Ruben.

TorsdagOttendeBagt blomkål med syrnet fløde og krydret salsa.
FredagNiende

Dans fødselsdagsmiddag.  

Rundstykker til huset til morgen.

Hakkebøf med brasede kartofler og chokolademousse med råcreme til aften.

Lørdag

Tiende

 

Mortens aften.

Andebryster og andelår med sauce, kogte kartofler, brunkartofler og rødkål.

Gammeldags æblekage med ribsgele.

Intet køkkenpersonale.

SøndagEllevtePølser serveret med pølsebrød, ovnbagt grønt, ketchup, sennep og løg.
MandagTolvtePolentastegt fisk med spinat og yoghurt-harissa dip.
Tirsdag

Trettende

 

Kalvekæber i dejlig sauce serveret med efterårs mos.

 

Madudvalgsmøde kl. 13-14.

OnsdagFjortendeSelleribøf med lynstegte grønsager.
TorsdagFemtendeForloren skildpadde hjemmelavet serveret med smilende æg. Ønsket af Tanja M.
FredagSeksendeMiddelhavs kylling med chorizo, squash, tomat og kikærter. Ønsket af Tanja M.
LørdagSyttende

Culottesteg serveret med bagt kartoffel og hvidløgssmør.

Dessert: rissi frutti. Ønsket af Tanja M.

SøndagAttendeGlaseret skinke serveret med kartofler, sauce og grønt.
MandagNittendeBoller i karry. Ønsket af Sandra.
TirsdagTyvendeLøgsuppe serveret med ostebrød.
OnsdagEnogtyvende

Nybagt rugbrød med flere slags sild.

Risengrød med kanelsukker og smør.

Ønsket af Jesper L. og aktivitetshuset.

TorsdagToogtyvende

Tanja Thulins fødselsdagsmiddag.

Rundstykker med pålæg til morgen.

Røget medistergryde med ris.

Lagkage med ananas, creme, flødeskum og chokoladeglasur til huset aften.

FredagTreogtyvende

Bagte løg, aubergine og tomater

serveret med ærtesauce.

LørdagFireogtyvendeLammefrikasse serveret med kartofler. Lørdagsdessert.
SøndagFemogtyvendeGullash serveret med mos.
MandagSeksogtyvendeRodfrugtlasagne med cheddar.
TirsdagsyvogtyvendeKalvekødboller i tomatsauce serveret med kartofler.
OnsdagOtteogtyvendeAndehjerter i flødesauce serveret med kartoffelmos. Ønsket af Aktivitetshuset.
TorsdagNiogtyvendeFiskefrikadeller serveret med tomatsauce, store sprøde kartofler (der kan spises med fingrene) og grønt. Ønsket af Tanja Maj og Ruben.
FredagTredivte

Æbleflæsk. Ønsket af Jesper og Ruben. Syrlige æble, løg og timian serveret til stegt flæsk.

Boghvedegrød. Ønsket af Ulla.

 

 

 


 

 


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor