Menuplan november 2019

​Der er høstbal på Blindecenter Bredegaard i november måned og udover hele tre fødselsdage, skal Mortens Aften også fejres . Se hvad menuen står på i november.

Vent...

Menuplan november 2019.docx (åbner i Word på ny fane)


UGEDAGDATOMENU
FredagFørsteFårefilet med ovnkartofler, champignonsauce og grønt.
LørdagAnden

Hamburgerryg med stuvet kål og kartofler. Ønsket af Torben.

Dessert: hjemmelavet karamel-is.

SøndagTredjeBoller i karry med ris og grønt. Ønsket af Jacob.
MandagFjerdeBuffet
TirsdagFemteBlomkålssuppe med brød. Ønsket af Nahid.
OnsdagSjette

Oles fødselsdag.

Stegt sild med persillesauce, grønt og kartofler.

TorsdagSyvende

Dans fødselsdagsmiddag.

Mørbradgryde med cocktailpølser og ris.

FredagOttende

Kold mad til frokost.

EFTERÅRSBAL.

Pasta carbonara serveret med gulerodsråkost med og uden rosiner. Dessert: gammeldags æblekage med flødeskum. Til kaffen serveres småkager.

LørdagNiende

Oles fødselsdagsmiddag.

Hakkebøf med bløde løg, sovs og kartofler.

Dessert: gammeldags æblekage

SøndagTiende

MORTENS AFTEN.

Andebryster, sovs, kartofler og brunede kartofler. Dessert.

MandagEllevteDans fødselsdag.
Ærtesuppe med mynte og karryflødeskum og brød.
TirsdagTolvteBøf Bourgogne med kartoffelmos.
OnsdagTrettende

Stegt laks, kartofler, grønt og hollandaisesauce.

Ønsket af Søren og Tanja M.

TorsdagFjortendeGrøntsagslasagne. Ønsket af Ulla
FredagFemtendeKoteletter i fad med ris.
LørdagSekstende

Forloren hare, sovs, kartofler, grønt og tyttebær.

Dessert: Tarte tartin med crème fraiche.

SøndagSyttendeFlæskestegssandwich og ovnkartofler.
MandagAttendeKartoffel-porresuppe med bacon og brød.
TirsdagNittendeStegt kalvelever med løg, sovs, kartofler og surt.
OnsdagTyvende

Stegt flæsk med persillesovs, kartofler og rødbeder.

Ønsket af Jesper L. og Jacob.

TorsdagEnogtyvendePasta med kødsauce. Ønsket af Christina.
FredagToogtyvende

Tanja T.'s fødselsdag.

Lammekølle, ovnkartofler, myntesovs og bønner.

LørdagTreogtyvende

Tanja T.'s fødselsdagsmiddag.

Røget makrel, stuvede kartofler, gulerodsråkost med rosiner. Dessert: chokolademousse med flødeskum.

SøndagFireogtyvendeGratinret. Ønsket af Lars B.
MandagFemogtyvendeGrøntsags tærte og salat.
TorsdagSeksogtyvendeHakket oksekød med løg, gulerødder, kartofler og bearnaise.
OnsdagSyvogtyvende

Kyllingebryst med hvidvinssovs, kartofler og grønt.

Ønsket af Ingelise

TorsdagOtteogtyvendeFiskefrikadeller, remoulade, kartofler og grønt.
FredagNiogtyvendeHjemmelavet forloren skildpadde med smilende æg.
LørdagTredivteSvensk pølseret. Dessert: frugtsalat med råcreme.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor