Ninasofie og Heidi tager en tørn som corona-testere i Den Sociale Virksomheds podeteam

Kort før jul blev Ninasofie og Heidi fra Blindecenter Bredegaard uddannet i at kunne pode for corona, en opgave, der er meningsfuld og spændende, men som de ikke håber, de skal løse i alt for lang tid endnu. 

Vent...

​Ergoterapeut Ninasofie Rasmussen og konsulent Heidi Stener Larsen fra Bredegaard blev kort før jul uddannet i at kunne pode beboere og medarbejder for corona og er nu en del af et mindre internt podeteam, der dækker alle tilbuddene i Den Sociale Virksomhed. Arbejdet foregår sådan, at Ninasofie og Heidi melder ind på vagter og skal så rykke hurtigt ud, hvis der er konstateret smitte på et tilbud i Den Sociale Virksomhed.

"Det er en meningsfuld opgave og selv om ingen rigtig syntes, at det er sjovt at skulle podes, så er næsten alle enormt glade og taknemmelige for at få mulighed for at blive podet" fortæller Ninasofie.
 
"Vi er også glade for at have muligheden for at kunne hjælpe vores beboere til at blive testet lidt hurtigere og for nogle, er det ret afgørende for om de overhovedet vil testes, at det er en person, som de kender og som kan skabe den nødvendige tryghed" fortsætter Ninasofie. 

Ninasofie og Heidi skal overholde mange sikkerhedsprocedurer i forhold til hygiejne og smitterisiko, så ingen kolleger, beboere eller brugere på Bredegaard behøver at være utrygge ved, at de to tager omkring. 

"Det er en spændende og meningsfuld opgave, som vi håber ikke at have brug for alt for længe" afslutter Ninasofie.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor