​​

Nu er der talende skilte, Blinfo på Fuglsangcentret

​Når du besøger Fuglsangcentret i Fredericia næste gang, så husk at download Blinfo app'en forinden og modtag talende skilte direkte på din smartphone. 

Vent...

​​

Den 10. november 2021 overdrog Blinfo-teamet på Bredegaard Fuglsangcentet (link åbner i browser på ny fane) deres store Blinfo-setup, som dækker aktivitetsbanen, sansehave og legeplads og som også giver dig talende skilte ved indgangspartiet, reception, svømmehal og restaurant. Med Blinfo appén får du informationer om dine omgivelser, som seende ville få med deres øjne.

Processen har været en del forsinket pga. corona, så det var ekstra tilfredsstillede, at implementeringen forløb uden problemer med velforberedte og veloplagte medarbejdere på Fuglsangcentret. Hans Christian Andersen, som er underviser i Dansk Blindesamfunds kursusafdeling, testede setuppet igennem inden Blinfo-teamet tog hjem og han glæder sig over de muligheder, Blinfo giver de blinde og svagtseende gæster på Fuglsangcentret.  

Hans Christian Andersen hjælper Blinfo-teamet med de sidste justeringerDe små sendere, beacons, sidder fastgjort til pælene ved de enkelte aktiviteter

Blinfo er klar til brug og opgaven er nu at gøre omverden opmærksom på, at Blinfo findes på Fuglsangcentret og vi opfordrer naturligvis alle, der har vanskeligheder ved visuel information, at downloade Blinfo i App Store eller Google Play. Appen er gratis. Læs mere om Blinfo her (link åbner i browser på ny fane) og læs blandt andet hvordan du opsætter Blinfo på din smartphone. 

                                                     De sidste justeringer gøres på Fuglsangcentret. Systemet er nu klar til brug.
Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor