​​

Sommerferieaktiviteter på Bredegaard

Mens dagtilbuddet holder lukket i uge 29-30-31 arrangerer husene hver sommer en række aktiviteter for beboerne og brugerne. En del af aktiviteterne er tilbagevendende år for år fx dame-wellness og herreaften og andre er nye fx dette års Hawaii-fest. Se stemningsbilleder fra nogle af aktiviteterne her. 

Vent...


Hver sommer holder Bredegaards dagtilbud lukket i uge 29-30-31 og hvert år arrangerer husene en række aktiviteter, som både beboerne og brugerne kan deltage i. 

I uge 29 var planlagt en Hawaii-fest og en ønskekoncert med kaffe og kage. I uge 30 blev der afholdt de tilbagevendende damehygge/wellness og herreaften og i uge 31 gik turen til Bakken og til Sørup ishus. Foruden de planlagte aktiviteter, er der i sommerferieperioden også god mulighed for flere spontane ture for mindre grupper af beboere. Fx har hus A været på Tegners Museum for at opleve lydværket "Udspændt" - læs mere om det i den kommende udgave af Bredegaard Posten. 


Hawaiifest i haven ved hus B. Alle fik fine blomsterkranse på og der blev grillet ananas, som blev serveret med vaniljeis. Musikken stod DJ Lars og Kim for.
Hawaiifest i haven ved hus B. Alle fik fine blomsterkranse på og der blev grillet ananas, som blev serveret med vaniljeis. Musikken stod DJ Lars og Kim for.

Ulla nyder et fodbad til damehygge/wellness.
Ulla nyder et fodbad til damehygge/wellness.

Lone, Anette, Ulla, Tania T, Tanja Maj og Ingelise nød en dejlig hygge- og wellness dag, hvor der var god tid til forkælelse. Arrangementet blev indledt med et glas bobler og chips og derefter havde Gitte L. forberedt en afslappende meditation. Derefter kunne de damer få sig en behandling fx fodbad, massage, ansigtsmaske og lakering af negle. Til frokost fik de køkkenets chilli con carne og til dessert en lækker jordbærtærte. Der blev også læst digte og fortalt eventyr. Alle var enige om at det havde været en rigtig dejlig og afslappende tøsedag. 


Herlyn giver Anette nakkemassage.
Herlyn giver Anette nakkemassage.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor