Stemningsbilleder fra sommerfesten d. 11. juni

​Lørdag d. 11. juni blev der afholdt sommerfest på Bredegaard for beboere, brugere og deres pårørende og venner. Vejret var med os og humøret var højt. Her kan du se stemningsbilleder fra dagen. 

Vent...


Simon passer plankelaksen


Simon tilser plankelaksen. Traditionen tro stod menuen på plankelaks, salat, asparges, dressing og brød til forret. Til hovedret stegt pattegris og lam med dejlig buffet af grønsager og kartofler. Desserten var en tallerken med tre lækre hjemmebagte kager.  


Festteltet er fyldt med glade gæster

Mere end 180 gæster var sat pænt til bords i teltet. Dagen inden havde medarbejdere og beboere dækket bordene og lavet bordplan, som er lidt af et puslespil.
I Bredegaards park var der opsat en bod, hvor gæsterne kunne købe produkter fra Bredegaards værkstederMidt i Bredegaards smukke park havde Anja opsat en bod, hvor gæsterne kunne købe produkter fra Bredegaards værksteder. Nicholas optræder med flere sange akkompagneret af Stefan og KarstenNicholas gav indtil flere sangnumre akkompagneret af Stefan på trommer og Karsten på guitar. De sidste par år har vi istedet for amerikansk lotteri spillet banko efter middagen. Forstander Frank Hedegaard var som sædvanlig bankoopråber. 

Erik vinder i banko

 


Erik, som kommer i Bredegaards dagtilbud, var så heldig at vinde i banko. 
Rubens pårørende var meget heldige til banko og vandt flere gange
Hvert år til Bredegaards sommerfest kommer det meste af Rubens store familie. Denne gang kom 16 familiemedlemmer i alt og én af dem var så heldig at vinde den store gevinst i banko hele to gange. I parken var der blandt andet mulighed for at spille fodbold


I år var der indkøbt fodboldmål, bolde og stangtennis, så både børn og voksne kunne muntre sig i Bredegaards smukke park, som også fornyligt har fået musikinstrumenter, gynger og motionsredskaber. Jesper optræder med en sang akkompagneret af Stefan og Karsten
Jesper gav også et sangnummer med Stefan på trommer og Karsten på guitar. 


Berit, som er ekstern i dagtilbuddet og hendes ledsagerBerit, som er ekstern i dagtilbuddet og hendes ledsager har en herlig fest.


Alle på Bredegaard siger tak for en skøn sommerfest - vi ses igen til næste år d. 10. juni 2023.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor