Årets Tour De Bredegaard

Tour De Bredegaard blev afholdt fredag d. 7. august, hvor de fleste medarbejdere, beboere og brugere var kommet tilbage fra sommerferie. Her dystede beboere og brugere i forskellige sjove og udfordrende discipliner, der satte alle sanser i gang og efter en dejlig frokost blev der uddelt diplomer og medaljer til årets vinderhold. 

Vent...

Morten byder velkommen

Morten byder velkommen til årets Tour De Bredegaard. 

Joakim og Jesper stod for musikken

Joakim og Jesper lagde det musikalske baggrundstæppe for dagen. Det er et forholdsvist nyt indslag under Tour De Bredegaard, som giver en fantastisk stemning.

Hold Grøn er klar til ræs med sofacykler

Hold Grøn er klar, parat til start. En af disciplinerne var ræs med sofacykler rundt om Bredegaards grund på tid. Der kom sus i håret og gang i benene.

Morten og Kjeld er klar på cykelræs med cyklen, der kan transportere en kørestol

Bredegaard har indkøbt en cykel, der kan transportere en kørestolsbruger. Her er det Morten og Kjeld fra Hold Gul, der er klar til cykelræs.

Hos Heidi i lydboden er hold lilla klar

Hos Heidi i lydboden skulle man gætte hvad lyden stammede fra. Her er det Hold Lilla. Overalt på Bredegaard var der hængt farverige flagranker op.

Nicholas spiser en flødebolle uden at bruge hænderne

Her prøver Nicholas at spise en flødebolle uden at bruge hænderne. Det gik vist meget godt! Udover cykelræs, flødebollespisning og lydboden var der også en sansebod, hvor deltagerne skulle lugte sig frem til hvad Karina udsatte dem for.

Hold Rød vandt årets Tour De Bredegaard. Her står de sammen med deres flotte madaljer og diplomer. Tillykke.

Hold Rød med Frank, Therese, Tanja Maj, Jacob, Ingelise og Ulla vandt årets Tour De Bredegaard. Alle på holdet fik flotte medaljer og et diplom for den flotte indsats. Tillykke og tak til alle for en dejlig dag.

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor