Vi har overtaget Blinfo

​Fredag d. 29. november 2019 skrev direktør Kasper Nizam fra Social Digital og Blindecenter Bredegaards forstander Frank Hedegaard under på, at Blinfo fremover udvikles og udbredes af Blindecenter Bredegaard. Vi glæder til at fortsætte arbejdet! 

Vent...

Social Digital skrev på deres Facebook-side: 

"En god nyhed: Social Digital har overdraget Blinfo til Blindecenter Bredegaard i Region Hovedstaden. Vi giver Blinfo videre til en organisation, der har store drømme og solide kompetencer til at udvikle og udbrede Blinfo.

Blindecenter Bredegaard er et bo-, aktivitets- og kompetencecenter på synsområdet. Brugere, medarbejdere og ledelse har været med fra start i Blinfo. De brænder for at udbrede Blinfo til gavn for blinde og svagsynede i hele Danmark. Og så har de solide synsfaglig indsigt og kompetencer til at implementere Blinfo i bygninger og byrum.

Blinfo er en banebrydende løsning til blinde og svagsynede. Med den gratis Blinfo app og Bluetooth-sensorer i bygninger og byrum får brugeren automatiske notifikationer med beskeder, der via VoiceOver på mobilen, guider brugeren. Brugerne har døbt Blinfo-beskederne "talende skilte".

Social Digital har designet Blinfo med uvurderlig indsigt og hjælp fra blinde og svagsynede fra bl.a. Dansk Blindesamfund, Dansk Blindesamfunds Ungdom - DBSU, Instituttet for Blinde og Svagsynede - IBOS, Danske Handicaporganisationer, Be My Eyes. Tak til alle jer!"

På fotoet ses Bredegaards forstander Frank Hedegaard (som holder kontrakten for overdragelsen af Blinfo), digital designer Anders Justian og Kasper Nizam.

På fotoet ses Bredegaards forstander Frank Hedegaard (som holder kontrakten for overdragelsen af Blinfo), digital designer Anders Justian og Kasper Nizam.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor