Vigtig information til pårørende om corona-situationen på Blindecenter Bredegaard

​Læs orienteringsbrev om corona-situationen på Blindecenter Bredegaard og om hvordan vi håndterer situationen. 

Vent...

Vigtig information til pårørende om corona-situationen på Blindecenter Bredegaard torsdag d. 12. marts 2020.docx (åbner i Word på ny fane)


Vigtig information til pårørende om corona-situationen på Blindecenter Bredegaard torsdag d. 12. marts 2020.pdf (åbner i PDF på ny fane)


Opdatering onsdag d. 18. marts 2020 kl. 10:30 henvendt til beboere:

"Kære Beboere.

Da COVID19 begyndte at sprede sig i Danmark, blev der indført en række tiltag, for vi kan reducere spredningen af smitte. Et af tiltagene var bl.a., hvordan vi skulle forholde os, hvis en beboer forlod Bredegaard og f.eks. ville besøge sin familie. Dengang var beskeden til jer, at hvis I forlod Bredegaard for at tage på familiebesøg, så kunne I først komme tilbage til Bredegaard efter 14 dage. Det var en meget radikal beslutning som Louise og jeg sidenhen har talt om kunne ændres og det kan den. Det er sådan at vi stadig henstiller til man ikke tager på familiebesøg, men det betyder ikke at I ikke kan forlade Bredegaard uden at skullel være væk i 14 dage. I kan forlade Bredegaard og gå i byen og I kan også besøge familie, men som sagt det er der ingen der anbefaler i gør det. Når det er sådan vi beder jer om at blive på Bredegaard så er det for at vi kan beskytte hinanden. Der er beboere på Bredegaard som er svagelige og er mere udsatte end andre, hvis de smittes med COVID19. Vi har et fælles ansvar for at de beboere ikke smittes og som både Dronning Margrethe og Statsministeren sagde i deres taler i går, så skal vi passe på hinanden. Så fremadrettet er foranstaltningen den, at vi henstiller til i bliver hjemme på Bredegaard og undgår så lidt kontakt med andre som muligt.

Kærlig hilsen

Frank og Louise"


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor