​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Visitation og priser

​Sådan kommer vi i gang

Efter henvendelse fra kommunen og gennemlæsning af genoptræningsplan, sammensætter vi et tilbud. Der er forskellige muligheder: Vi kan tilbyde at udrede barnet eller den unge grundigt og give anbefalinger til, hvordan den videre rehabilitering skal foregå. Vi kan tilbyde intensiv neurorehabilitering, og vi kan give supervision, rådgivning og vejledning til familien og de fagpersoner, der omgiver barnet eller den unge. Udredning og rehabilitering kan enten foregå på centret eller i nærmiljøet.

Vi opererer ikke med ventelister, og handler hurtigt, så barnet eller den unge kan starte få dage efter første henvendelse. Vi er behjælpelige med at beskrive ydelser og beregne priser i visitationsprocessen og visitationen er altid gratis og uforpligtende. Vi har ingen faste pakkeløsninger, så prisen afhænger af, hvilket forløb der sættes i værk for den enkelte.

Læs om vores forskellige tilbud her

Kontakt os - eller kom på besøg

Kontakt os, hvis du vil høre mere om vores ydelser og få beregnet priser ved direkte henvendelse til Hjerneskadecenter Virum på T: 4511 5100.

Du og dine kolleger er også meget velkomne til at komme forbi og se, hvor vi bor og hvordan vi arbejder med børnene.
 

Redaktør