Meet - virtuelt møderum

Meet er et virtuelt møderum, som din konsulent fra Kommunikationscentret kan invitere dig ind i. I møderummet kan I se og høre hinanden, og I kan dele dokumenter via skærmen. Meet er sikkert at bruge til fjernundervisning. 

Mailadresse og pinkode til møderummet

Du vil få udleveret en mailadresse og en pinkode af din konsulent.

Benyt pc eller tablet

Du kan tilgå Meet fra en hvilken som helst pc med kamera, mikrofon og højttaler. Det kan også lade sig gøre at bruge Meet via en tablet.

Vælg browser 

Brug Microsoft Edge eller Google Chrome!

Log på Meet

Gå ind på hjemmesiden meet.regionh.dkmeet.regionh.dkmeet.regionh.dk

Skriv dit navn i tekstfeltet og klik OK:Herefter vises denne side, hvor du kan tilgå møderummet med video og lyd.
Klik på det grønne ikon Video kald, hvorefter din video starter:Skriv mailadressen til møderummet øverst til højre og klik derefter på den lille knap med et video-ikon:

 

Nu bliver du bedt om at indtaste pinkoden til møderummet. 
Klik derefter på Join:Du vil nu kunne se dig selv og konsulenten (øverst til højre kan du slå dit eget videobillede til at fra på den lille firkantede knap (Show selfview)


Hvis du vil vise konsulenten en opgave eller andet, du har liggende på din computer, kan vælge at dele din skærm med konsulenten. Klik på det lille ikon i bunden, som viser en computerskærm. Hvis du ikke kan se rækken af ikoner i bunden, skal du blot holde musen hen over skærmen.Held og lykke med fjernundervisningen!

Redaktør