​​​​​​

KCX: nyt laboratorium for lys og velfærdsteknologi

Nye teknologiske løsninger står i kø for at gøre hverdagen lettere for mennesker med handicap. Men hvordan finder vi frem til lige præcis den løsning, der imødekommer den enkeltes​ behov og muligheder?
Vent...

​I​​ KCX kan borgeren afprøve hjælpemidler, forbrugsgoder, rehabiteringsløsninger, smarthometeknologi og belysning – hver for sig og i kombination. KCX gør det muligt at finde frem til en samlet løsning og mindsker risikoen for fejlinvestering.

KCX er også et laboratorium for innovation og fælles løsninger på tværs af sektorer. Faciliteterne står til rådighed for uddannelses- og​​ forskningsinstitutioner, rehabiliterings- og bosteder, hospitaler og alle andre, der ønsker at bidrage med at finde løsninger til at afhjælpe funktionsnedsættelser med teknologi og belysning.

KCX åbner den 5. maj på Kommunikationscentrets adresse i Ballerup. På åbningsdagen kan du møde vores special​​ister i lys- og smarthometeknologi, og du kan opleve vores "prøverum". 


"Prøverummene" er indrettet som stue, køkken, børneværelse, ​badeværelse, soveværelse, kontor, klasselokale og værksted.Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor