​Kommunikationscentret lancerer digital læringsportal

Via Læringsportalen tilbyder vi fjernundervisning som et supplement til den fysiske undervisning. Portalen gør det muligt at træne mellem undervisningsgangene, at modtage undervisning i korte, men hyppige seancer, at udnytte ventetiden og meget mere. 
Vent...

Træning mellem undervisningsgangene

Via Læringsportalen kan borgerne løse opgaver, få feedback og blive motiveret til at træne nye færdigheder på daglig basis, eller så ofte som det er relevant for den enkelte. Idéen er at udnytte tiden mellem undervisningsgangene til at implementere de nye færdigheder i borgernes hverdag. 

Korte undervisningsseancer

Nogle borgere bliver hurtigt udtrættet eller har svært ved at klare transporten pga. sygdom. Læringsplatformen giver helt nye muligheder for at undervise i korte og gerne hyppige seancer, som tilpasses efter den enkeltes behov. Læringsportalen vil dog aldrig kunne erstatte den fysiske undervisning, men skal ses som et supplement.

Ventetiden udnyttes

På sigt bliver det muligt for borgerne at tyvstarte på deres forløb via Læringsportalen og dermed udnytte ventetiden inden opstart af den fysiske undervisning. ”Med vores solide erfaring kan vi relativt sikkert sætte borgerne i gang med at forberede sig til et undervisningsforløb”, fortæller centerchef Kristian Mainz og fortsætter, ”på den måde vil borgerne opleve, at de hurtigere kommer til at profitere af undervisningen”.

Undervisningen følges op

Efter et forløb på Kommunikationscentret bliver det også muligt at følge op med fjernundervisning for at sikre, at det tillærte anvendes i hverdagen. ”Vi kan sende borgeren en opfordring til at holde fast i de nye måder at håndtere hverdagens udfordringer, og vi kan hjælpe, hvis der opstår forhindringer. I det hele taget giver Læringsportalen os mulighed for at holde borgerne til ilden ved at give dem opgaver, læsestof, rådgivning og sparring før under og efter et forløb på Kommunikationscentret”, slutter Kristian Mainz. 

Følg med her på siden, hvor vi løbende vil informere om Læringsportalen og vise eksempler på fjernundervisning i takt med at nye forløb startes op.


Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor