Besøgsrestriktioner indføres på visse tilbud i Den Sociale Virksomhed

​​På baggrund af stigende smitterisiko for COVID-19 og deraf påbud fra Styrelsen for Patientsikkerhed indføres nu generelle midlertidige besøgsrestriktioner på en række sociale botilbud i hovedstadsområdet.

Besøgsrestriktionerne betyder, at besøg skal foregå på udearealerne, hvis ledelsen vurderer, at beboere og medarbejdere tilhører en risikogruppe. 

Det drejer sig om sociale tilbud, som ligger i følgende kommuner: 

Albertslund Kommune, Ballerup Kommune, Brøndby Kommune, Dragør Kommune, Frederiksberg Kommune, Gentofte Kommune, Gladsaxe Kommune, Glostrup Kommune, Herlev Kommune, Hvidovre Kommune, Høje-Taastrup Kommune, Ishøj Kommune, Københavns Kommune, Lyngby-Tårbæk Kommune, Rødovre Kommune, Tårnby Kommune og Vallensbæk Kommune.

På tilbud, som ligger i en af de nævnte kommuner, vil det fortsat i såkaldt kritiske situationer og også ved besøg af 1-2 udpegede besøgspersoner være muligt at gennemføre besøget indendørs med overholdelse af de sundhedsfaglige retningslinjer.  

Besøgsrestriktionerne er trådt i kraft 14. september 2020, kl. 12 og bliver ophævet, når Styrelsen for Patientsikkerhed vurderer, at det er forsvarligt.


Redaktør