​​​​​

Hulegården 50 år

​​Trylleri, taler og timer med sang og musik var blot noget af det, der var på programmet, da Hulegården fejrede 50 års jubilæum den 15. november 2021​. Bubbers besøg var også et højdepunkt for mange af beboerne.

- Vi har haft en fantastisk dag. Planlægningsgruppen har lagt et stort arbejde i at skabe rammerne for en rigtig fin dag, og de har gjort sig umage med at tænke alle beboerne ind i programmet, lyder det fra forstander Trine Smith Fehmerling. 

En beboer var fx med-konferencier og andre optrådte som DJ's. ​Hulegårdens eget Demokratiband spillede et par numre og et professionelt orkester spillede ad flere omgange i løbet af den festlige dag. 

Midt på dagen kom en tryllekunstner forbi efterfulgt af besøg af Bubber, som skar kæmpe-kagemanden ud.  ​​​Programmet var skuet alsidigt sammen med vægt på en høj grad af beboerinddragelse, og der var kort sagt noget for enhver smag.​

​Læs også den fine omtale af jubilæumsdagen i Folkebladet for Glostrup, Brøndby og Vallensbæk,​ side 34

En dag med varme og kærlighed til livet (åbner i ny fane) 

Billeder fra jubilæumsdagenDirektør Søren Bech plantede et hjertetræ som markerin​g af jubilæet i årene fremover


Hulegårdens forstander Trine Smith Femernling med gaven fra Den Sociale Virksomhed; En bænk som dog var medbragt i miniformat.


 Bubber skar kæmpe-kagemanden for.


Beboere, personale og gæster kunne sætte en personlig visuel hilsen på 'jubilæumkortet'.

Redaktør