​​​​​​

Molly Møller er ny forstander på Solgaven

​Jeg er blevet mødt med stor åbenhed og varme i ansættelsesprocessen, og jeg glæder mig meget til at arbejde for, at Solgaven skal være et fantastisk sted for både beboere og medarbejdere, siger Molly Møller, der tiltræder 1. november.

Vent...

Solgavens nye forstander er den 48-årige Molly Møller, der kommer fra en stilling som leder i retspsykiatrien i Region Sjælland. Hun er uddannet sygeplejerske og har erfaring indenfor flere forskellige specialer blandt andet hjemmepleje, akutafsnit og børne- og ungepsykiatri.

- Efter seks år som afdelingssygeplejerske i ældre- og retspsykiatrien føler jeg mig klar til at følge mine ambitioner og ønsker om at påtage mig et ansvar for drifts- og udviklingsområdet inden for et nyt specialiseret område. Stillingen som forstander på Solgaven tiltalte mig, da de udfordringer, der ærligt blev beskrevet i stillingsopslaget, er nogen, jeg har erfaring med og har haft succes med fra tidligere lederstillinger, fortæller Molly Møller

Privat er Molly Møller er gift og har fire børn og ét barnebarn. Hun er uddannet danselærer, har haft eget dansestudie i flere år og underviser stadig i dans i den lokale idrætsforening.  

Direktør Søren Bech byder Molly Møller velkommen til Solgaven og Den Sociale Virksomhed:

- Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Molly Møller som Solgavens nye forstander. Molly Møller er kompetent og engageret i den opgave, som hun skal være med til at løse, og vi er sikre på, at hun sammen med ledergruppen og medarbejderne på Solgaven kan løfte de udfordringer, som tilbuddet står overfor. Vi ser frem til et rigtig godt samarbejde med Molly Møller.

​Molly Møller CV


​ Erhvervserfaring
 2018: Oversygeplejerske, Retspsykiatrisk opsøgende team, Region Sjælland
 2016: Afdelingssygeplejerske, Ældrepsykiatrisk afsnit Oringe, Vordingborg, Region Sjælland

 Uddannelse
 Diplom i offentlig ledelse, Professionshøjskolen Absalon Slagelse
 BA i sygepleje, UCSJ Slagese, 2019-22
 International Dance Acedemy v. Fredie Petersen, København 2003-4 Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor