​​​​​​​​​​​

Mulighederne er mange som sygeplejerske i Den Sociale Virksomhed

​Michael, Mette, Malene og Rikke er alle sygeplejersker i Den Sociale Virksomhed. Få indblik i deres hverdag og se fire små film, hvor de sætter ord på deres arbejde, og hvorfor de er glade for at være i Den Sociale Virksomhed. 

Vent...


​Er du sygeplejerske, kan et job i Den Sociale Virksomhed tage mange former, og du har mulighed for at bringe din faglighed i spil på mange forskellige måder - alt afhængigt af det tilbud du arbejder på. Den Sociale Virksomhed driver 19 meget forskellige tilbud til børn, unge og voksne inden for bo-, dag- og rehabiliteringstilbud, herberger og krisecentre, specialskole, kommunikationscenter​ samt sikrede afdelinger for unge. 

I 2023 har vi sat fokus på sygeplejersker i Den Sociale Virksomhed og har besøgt Michael, Mette, Malene og Rikke. 

Michael er sygeplejerske på Lunden, et socialpsykiatrisk bo-, behandlings- og rehabiliteringstilbud for voksne.

Mette er sundhedsfaglig konsulent på Bredegaard, et bo -og dagtilbud til synshandicappede voksne med multiple funktionsnedsættelser. 

Malene er sygeplejerske med specialfunktion på Nødebogård, et behandlings- og uddannelsestilbud til normaltbegavede børn, unge og voksne med psykiske lidelser. ​

Rikke er socialsygeplejerske på Center for Forsorg og Behandling, som tilbyder gratis behandling for stof- og alkoholmisbrug samt midlertidig ophold for hjemløse.

På trods af de mange forskelligheder i Michael, Mette, Malene og Rikkes jobs, så er de enige om, at relationsarbejdet og tiden til faglig refleksion og fordybelse blandt andet er det, der gør, at de er glade for at være ansat i Den Sociale Virksomhed. 

​Se de fire film nedenfor og hør Michael, Mette, Malene og Rikke fortælle om deres arbejde. 


 Michael fra Lunden

 Mette fra Blindecenter Bredegaard

 Malene fra Nødebogård

 Rikke fra Center for Forsorg og Behandling

​​

Redaktør

Kommentarer 

Du skal være logget ind for at benytte denne funktionalitet.

Opret profil
RSS kommentarspor Tilmeld kommentarspor