Ny bog fra Orion får flot anmeldelse

​Bogen 'Stof til eftertanker' giver et indblik i dilemmaer i hverdagen på et bo- og rehebiliteringstilbud for mennesker med særligt komplekse psykosociale vanskeligheder. Kritisk refleksion over egen praksis er omdrejningspunktet for bogen, som får en flot anmeldelse af Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering. 

​Forstander i Orion Line Top Abildtrup og udviklingskoordinator Pernille Mørch Jensen har skrevet bogen 'Stof til eftertanker. Om rusmidler, medicin og alt det andet i Orion'. Bogen er skrevet på baggrund af et projekt om rusmidler, som blev iværksat i 2016 og "markerer en form for afslutning på projektets første fase, hvor vores ønske var at blive klogere på brugen af rusmidler, og hvad det betyder for livet i Orion", skriver forfatterne.

Omdrejningspunktet er en kritisk refleksion over egen praksis og den er netop blevet anmeldt af Dansk Selskab for Psykosocial Rehablitering, som giver den rigtig flotte ord med på vejen. Anmelderen skriver blandt andet: 


"Stof til eftertanker tilbyder ingen quick fixes og markedsfører ikke en færdig Orion-model, andre kan kopiere – men det er en modig og intelligent bog, alle, der har relationer til mennesker med psykiske vanskeligheder og rusmiddelbrug, kan tage ved lære af."


Læs anmeldelsen 'Ny bog: Orion går videre ad pluralismens snoede stier' af Dansk Selskab for Psykosocial Rehabilitering (åbner i ny fane)

Bogen kan købes for 179 kr. + porto ved at sende en mail til orion@regionh.dk

Manuskriptet kan også downloades via Orions hjemmeside orion.dk


Redaktør