Nyt navn til Børneungecenter for Rehabilitering

​​Børneungecenter for Rehabilitering navn skifter navn til Hjerneskadecenter Virum. Navneskiftet er et led i en større relancering af regionens tilbud om neurorehabilitering til børn og unge med erhvervet hjerneskade.

Idéen med navneskiftet har været længe undervejs. Både ledelse og medarbejdere på centeret har haft et stort ønske om et mere mundret og sigende navn i forhold til målgruppen. Derfor er det nye navn Hjerneskadecenter Virum med undertitlen Neurorehabilitering til børn og unge med erhvervet hjerneskade.

- Det har været vigtigt for os, at vores stednavn skulle indgå, så navnet i dag stemmer overens med det, vi bliver kaldt af både samarbejdspartnere og forældre; "dem i Virum”. Jeg synes, at vi med vores nye navn og undertitel fanger essensen af vores tilbud – nemlig det, som vi er specialister i, siger centerchef Anne Lindø, som har været meget opsat på ændringen, fordi et navn har stort betydning for stedets identitet. 

Sammen med navneændringen følger en større relancering af tilbuddet og flere kommunikationstiltag. Det indebærer både en ny hjemmeside, nyt pjecemateriale og en temadag den 8. maj, hvor over 100 samarbejdspartnere fra kommuner og hospitaler i hele regionen kan blive klogere på børn og unge med erhvervet hjerneskade og tværfaglig rehabilitering.

Navneskiftet trådte i kraft 1. maj. På dagen for navneskfitet blev holdt en lille navngivningsseance for både børn, unge og medarbejdere. Selveste Baronesse Von SnikSnak var inviteret til at holde tale, og den røde snor på skiltet ved Kongevejen blev klippet.


Redaktør