Røde Kors Herberg for Kvinder modtager vinterstrik fra Danhostel-kæden

Der var stor glæde på Røde Kors Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder. Donationen er et resultat af kampagnen Strik for en sag, som hostelkæden lancerede på alle sine 63 hostels tidligere på året.

Signe Larsen (til højre), projektmedarbejder hos Røde Kors Herberg for Kvinder får overrakt vinterstrik af Anette Brylov Hansen Online og Marketingchef, Danhostel 

​- Vi er rigtig glade for det dejlige vinterstrik, som vi i dag har modtaget af Danhostel. Donationer fra både private personer og fra virksomheder, er utroligt vigtige for os i vores arbejde med at hjælpe særligt udsatte grupper i befolkningen. Og netop i de kolde vintermåneder, har vi hårdt brug for både huer, vanter og halstørklæder til vores 27 kvindelige beboere. Jeg ved, at det hele vil blive godt modtaget og på vegne af Dansk Røde Kors, siger jeg Danhostel en varm tak, fordi de har valget at støtte vores særligt sårbare kvinder her på herberget, siger forstander Mia Omø Lundsgaard Larsen.

Strik for en sag

Ideen og initiativet om at støtte Strik for en sag kommer fra et lokalt værtspar på Danhostel Skagen. Gæster og medarbejdere på alle landets Danhostels er blevet opfordret til at gribe strikkepindene og være med til at strikke halstørklæder, huer og vanter med det formål at donere de mange strikkede effekter til mennesker med særlige behov. 

Strik for en sag-kampagnen er et led i flere aktiviteter, som Danhostel har sat i gang i år i forbindelse med kædens engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.


Projektleder på Røde Kors Herberg for Kvinder Signe Larsen med strikkede halstørklæder fra donationen.


Røde Kors Herberg for Kvinder har driftsoverenskomst med Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden. Herberget tilbyder hjemløse kvinder et midlertidig sted at bo.

Se mere på Røde Kors Herbergs for Kvinders hjemmeside (åbner i ny fane)
Redaktør