Når du flytter ind

På herberget finder du sikkerhed, tryghed og ro. Vi lægger vægt på at skabe et hjemligt miljø i et åbent og respektfuldt samarbejde med dig. 

Hvem kan bo her?
Herberget er et §110-botilbud for kvinder over 18 år. Hvis du har børn, kan de ikke bo med på herberget, men vi hjælper gerne med at arrangere, at du kan mødes med dem. Herbergets døre er åbne for dig, der har behov for en seng, et måltid mad samt sikkerhed, tryghed og omsorg. Du skal opgive dit cpr-nummer. 
 
Du bliver tilknyttet et team, som kan hjælpe med at afdække dine behov og give støtte og vejledning. Hvis du ønsker hjælp til sagsbehandling i forhold til kommunen eller kontakt til de sociale myndigheder, hjælper vi gerne med det.
 
Opholdsplan
Der udarbejdes i samarbejde med dig en opholdsplan. I opholdsplanen beskrives mål for opholdet.
Opholdsplanen sendes til din hjemkommune med en invitation til en fælles drøftelse af dine behov og muligheder.

Må man være påvirket?
Der er ingen forbud mod at være beruset eller påvirket af stoffer eller medicin og heller ingen krav om afvænning. Men det er forbudt at indtage stoffer og alkohol på herberget.
 
Priser og åbningstider
Herberget har døgnåbent alle dage året rundt. Du betaler for kost, og derudover er der en egenbetaling for logi, som kommunen fastsætter og opkræver. Kommunen betaler 1​079 kr. pr. døgn i opholdsbetaling til herberg og 2025 kr. til ungeindsatsen.​​

Sådan bor vi
Vi har plads til 27 kvinder ad gangen. Alle har enkeltværelser og adgang til dejlige, hjemlige fællesfaciliteter både ude og inde. 

Nogle kvinder bliver et enkelt døgn, men mange bor her i flere måneder. 

En aktiv hverdag
Som beboer forventer vi at du deltager i de almindelige pligter i huset​, såsom rengøring, og du er meget velkommen til at lave aftensmad og frokost eller hjælpe til med til det.
 
Nogle gange tager vi på tur. Det kan være en tur i biografen, besøg på et museum eller en cykeltur på vores cykler. Det kan også være, vi trækker gardinerne for og ser en film sammen, laver kreative sysler eller går i haven.