På tur til Gilleleje

​Læs den lille reportage fra beboernes tur til Gilleleje, hvor der blandt andet blev badet, danset, set på skibe og  bowlet.

​​

 
Den lånte Røde Kors bus kørte fra Hvidovre til Gilleleje Feriecenter tirsdag d. 9. februar efter frokost. Syv beboere, en frivillig og en lønnet medarbejder var klar og meget spændte. Busturen foregik i højt humør og beboerne talte meget om, hvordan der mon var deroppe i Gilleleje. 

Ved ankomsten blev husene fordelt og alle var med ude at handle basisvarer til de kommende dage. Aftensmaden tirsdag stod på lækker spaghetti med kødsovs.
Flere af beboerne var trætte og træk sig tilbage til deres egne huse omkring kl. 21.00.

Onsdag morgen ønskede beboerne at udforske Gilleleje by. Der blev handlet frisk fisk, som tre af beboerne lavede til aftensmad. Eftermiddagen gik med en svømmetur i den indendørs pool, hvor enkelte prøvede at lære at svømme – til stor fornøjelse og underholdning for de øvrige. Efter aftensmaden blev der hygget med ansigtsmasker, neglelak og dans (med opvisning af mavedans). Humøret var i top, og der blev virkelig grinet en masse.

Torsdag startede med en morgensvømmetur i poolen, og derefter gik turen til Søfartsmuseet i Helsingør. Her blev studeret skibe og livet på havet. 


Det var trætte beboere på vej hjem i bussen, og der blev tid til et hvil i de enkelte huse, inden turen gik til Hillerød med farverige kugler og kegler. Bowlingen forløb ligesom den skulle, og der blev heppet og fejret højlydt, når der blev lavet en strike. Torsdagen blev sluttet af med film og en masse lækkerier.

Fredagen morgen stod den på morgenmad og oprydning i husene. Beboerne var meget stille på vej hjem, og flere af dem blundede i bussen. Med trætte og glade beboere vendte bussen tilbage til Herberget fredag d. 12. februar.

Beboerne ser allerede frem til næste tur :-)
Redaktør